Servicii | PerdeleDesign.ro

Servicii LUX DESIGN K&A Servicii complete pentru design-ul ferestrelor și al perdelelor


Servicii complete de consultanţă şi  de efectuare a măsurătorilor

    De peste douăzeci de ani de activitate, firma noastră, Lux Design K&A, îţi oferă cu profesionalism consultanţă pentru toată gama de produse destinate confecţionării perdelelor, draperiilor, storurilor, jaluzelelor plisate şi Duette sau a panourilor japoneze.
    Măsurătorile şi consultanţa sunt oferite gratuit.
    Aceste două servicii sunt etape foarte importante pentru finalizarea obiectivelor propuse în vederea finalizării unei lucrări.
    Pe baza măsurătorilor se va şti exact care dintre sistemele de prindere pentru perdele,  draperii, storuri sau pentru panourile japoneze va fi potrivit şi care va fi costul real al comenzii. 
    De cosiliere se beneficiază chiar  de la începutul lucrării şi începe cu alegerea ţesăturilor şi a modelului corespunzător stilului ales sau al preferinţei personale şi durează până la predarea produselor ,,la cheie” astfel încât ceea ce am creat să devină funcţional imediat după montaj.    

 

Serviciile de montaj şi garanţia produselor LUX DESIGN K&A

    Serviciile de montaj nu sunt oferite gratuit, iar preţul acestora variază deoarece se va ţine cont de mecanisnele de fixare specifice fiecărui produs în parte, de suprafaţa pe care se montează, precum şi de cantitatea comenzilor.
    În funcţie de volumul produselor achiziţionate şi de complexitetea serviciilor implicate, firma Lux Design K&A îţi oferă reduceri, iar lucrările executate în totalitate de către noi beneficiază de garanţii.

 

Top categorii

Peste 150 de modele de perdele, draperii, galerii, pentru diferite tipuri de camera sau incaperi!


Cookies si GDPR