| PerdeleDesign.ro

Despre noi Infiintata in anul 1997, LUX DESIGN K&A, are ca si domeniu principal de activitate decoratiunile interioare


    Pasiunea pe care o avem pentru decoraţiunile interioare ne-a dat impulsul de a înfiinţa în anul 1997 firma “Lux Design K&A “ .

    De atunci, am adunat mulţi ani de experienţă în producerea comenzilor pentru decorarea ferestrelor. Indiferent de forma, dimensiunea sau poziţionarea unei ferestre suntem pregătiţi pentru derularea unor proiecte cu dificultate, de mare anvergură, pentru spaţii rezidenţiale, birouri, comerciale sau hoteliere.

    Compania noastră lucrează modele de la simplu la opulent, de la tradiţional la contemporan, cu tehnologie clasică, dar şi modernă, astfel încât obţine întotdeauna un finisaj superb, iar fiecare produs executat devine o piesă importantă în cadrul oricărei compoziţii ale designului de interior.

    Designul de interior ne aduce o lume a posibilităţilor care ne va îmbunătăţi interiorul. Există mereu noi materiale, tendinţe şi reinterpretări ale ideilor existente. Uneori, în timpul discuţiilor, un designer al firmei noastre poate face ca o idee obişnuită să se transforme în ceva extraordinar.

    Indiferent de ideea aleasă măsurătorile şi realizarea ofertei sunt gratuite. 

    Putem, de asemenea, în timpul unei măsurători, să analizăm proiectul pe care îl propui  şi să te informăm dacă fitingurile şi sistemele de prindere pe care le doreşti vor fi adecvate spaţiului în care va urma să se monteze comanda. În  funcţie de aceste propuneri, şi luarea măsurilor va diferi. Într-un fel se va măsura pentru o perdea sau o draperie, în alt fel pentru un stor sau un rulou.

    Nu contează dacă sistemul de operare ales este manual sau electric, pliurile şi cutele sunt realizate impecabil, jaluzelele se ridică şi  cad corect.        

    Important este obţinerea perfecţiunii şi a factorului ,,WOW! “ la încheierea comenzii.
 

Top categorii

Peste 150 de modele de perdele, draperii, galerii, pentru diferite tipuri de camera sau incaperi!


Cookies si GDPR